Welkom

Deze website is bedoeld voor iedereen die informatie zoekt over de Annie MG Schmidtschool. Op deze website vindt u informatie over de inhoud en organisatie van ons onderwijs, over onze regelingen, afspraken en over de school. Zoekt u meer informatie, raadpleeg dan onze schoolgids.

Onze school is gelegen in de ruim opgezette wijk Dieren - West, aan de Valeriuslaan. We hebben de beschikking over een modern gebouw. Op hetzelfde terrein zit ook kinderopvang Puck&Co. Door de aparte ingangen is de school van alle kanten goed bereikbaar. Kinderen kunnen in kleine groepen rustig de school in- en uitgaan. Er is een speciaal speelterrein voor de kleuters.
Onze school heeft ongeveer 90 leerlingen. Deze leerlingen zijn afkomstig uit een ruim voedingsgebied rond de school. Onze populatie is gemĂȘleerd en daarmee een goede afspiegeling van de omgeving van de school.

Het kiezen van een school voor je kind is een belangrijke zaak. Het kind volgt namelijk acht jaar basisonderwijs en dat is een periode die veel invloed heeft op het leven van elk kind. Zowel u, de ouders, als wij willen dat uw kind zich in die periode veilig en vertrouwd voelt op onze school. Een volledig beeld krijgt u echter als u op onze school een kijkje komt nemen. Daarvoor maken we graag tijd vrij. Wanneer u overweegt om uw kind bij ons op school te doen, dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken met de locatieleider voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school.

U bent van harte welkom